Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow teens arrow S.O.S. (skrivne osebne stvari)

S.O.S.
skrivne osebne stvariKaj je ta ščemeč občutek v trebuhu, ki ga vzbudi gledanje ljubezenskih prizorov? Se od samozadovoljevanja res posuši roka? Zakaj fantje pravijo, da ima njihov penis svoje življenje?

Ne boj se vprašati!

Kako naj kontroliram erekcijo?Imam punco, ki mi je zelo všeč. Včasih še preveč, ker dobim erekcijo že, ko se samo poljubljava. Prvič se mi je zgodilo med plesom. Postalo me je sram, da sem se ji zlagal, da mi je slabo in šel domov. Bila je užaljena, ker je mislila, da je ne maram. Od takrat se ne morem sprostiti. Je normalno, da erekcije ne morem imeti pod kontrolo? Nočem, da bi si punca o meni mislila slabo, da jo hočem samo položiti ali kaj takega.

Sprašuje: leon, 15 let

Nastajanje spolnih hormonov je v pri tvojih letih na višku, zato je telo še posebej občutljivo na vsak spolni dražljaj. Tako bo še kar nekaj let. Šele tam proti tridesetim letom, lahko računaš, da se bo situacija umirila in boš lažje kontroliral spolno vzburjenost.

Nimaš se česa sramovati. Navsezadnje je normalno, da se vzburiš ob dotiku s punco, ki ti je všeč. Za tvojo punco pa je to neke vrste kompliment, saj pomeni, da se ti zdi privlačna in vznemirljiva.

Če imaš občutek, da bi tvoja spontana erekcija punco lahko motila, se z njo o tem pogovori. Razumela bo, da se tvoj penis pogosto odloča namesto tebe, kar pa ne pomeni, da imaš z njo kakšne slabe namene. Je samo dokaz, da ti je res lepo ob njej in nikakor ne pomeni, da se ti mudi spati z njo. Pravo muckanje lahko počaka do takrat, ko bosta oba pripravljena na ta korak.

Spolno vzburjenje je povsem normalna stvar, če zaradi tega ne počneš neumnosti ali škodiš drugemu. Sprosti se in ne delaj problema iz tega kar občutiš.

Blondinka se sprehaja po cesti in se ustavi pri obcestni luči.

Na drogu je obešen letak, na katerem piše ODDAJAMO STANOVANJE. Blondinka potrka na drog. Čaka, čaka pa nič.

Mimo pride policaj in vpraša blondinko:
"Ja, kaj pa počnete?"

"Tukaj piše, da oddajajo stanovanje. Trkam, pa se nihče ne oglasi."

Policaj pogleda navzgor pa pravi:
"Ja, to je pa res čudno. Zgleda, da so doma, saj imajo prižgano luč."